La licitació de les obres del nou aparcament de l'Hospital de Tortosa, a finals d’any

L’espai, d’uns 10.000 metres quadrats de superfície, tindrà una capacitat per a 400 vehicles

11 enero 2018 11:04 | Actualizado a 11 enero 2018 11:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El director de Salut a l’Ebre, Ismael Piñas, ha detallat que la licitació de l’obra del nou aparcament en superfície al talús del barri del Garrofer es pot iniciar a finals d’enguany. Ara fa uns dies, recorda, s’ha licitat la redacció del projecte bàsic i la direcció de les obres del nou edifici d’aparcament i reserva de futur creixement de l’Hospital. El pressupost és de 953.823 euros i el termini d’execució és de vuit mesos.

La redacció del projecte haurà de definir les característiques definitives de la complexa obra, el seu cost, i el seu termini d’execució, encara indeterminat. Piñas detalla que es tracta d’un projecte «tècnicament complex» per l’espai on s’executa, un talús que també s’haurà de consolidar en el marc dels treballs de construcció de l’aparcament. L’aparcament d’uns 10.000 metres quadrats de superfície tindrà una capacitat per a 400 vehicles i, a priori, cinc plantes d’alçada. Un sistema d’escales mecàniques unirà el carrer amb l’accés al pàrquing, i un ascensor permetrà accedir del pàrquing fins a l’hospital. El pressupost d’execució material estimatiu de projecte és de 9.661.797 euros.
 

Satisfacció veïnal
Els veïns del nucli històric i el sindicat CATAC han mostrat la seva satisfacció per l’anunci. «Després de tres anys de lluita, de recollir signatures, s’inicia un projecte que no té aturador. Estem satisfets», assegurà el portaveu veïnal, Josep Baubí.

Comentarios
Multimedia Diari