Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La neu cobreix la Terra Alta

Als cims del Port s'acumulen més de 25 centímetres en aquest matí de dimarts

Maribel Millan

Whatsapp
Gaudint de la nevada a Horta de Sant Joan. FOTO: Joan Revillas

Gaudint de la nevada a Horta de Sant Joan. FOTO: Joan Revillas

La nevada ha quallat aquest dimarts en cotes baixes de la Terra Alta, deixant imatges de postal però també creant alguns problemes a la xarxa viària.

Des de les 10.30 hores aproximadament i fins a primera hora de la tarda ha estat tallada la carretera T-334 entre els municipis d'Horta de Sant Joan i Bot, mentre que en d’altres vies de la comarca les màquines lleva-neu treballen per deixar la calçada practicable i es recomana l’ús de cadenes als conductors, com a la carretera entre Gandesa i Bot. El pas de camions per la carretera N-420 està restringit entre Gandesa i l'Aragó. 

Un conductor posant cadenes a la carretera entre Gandesa i Bot. FOTO: Joan Revillas

En poblacions com Arnes, també s’han hagut de netejar els carrers, tal i com mostra el vídeo de l’exdelegat del Govern a l’Ebre, Xavier Pallarès, a Twitter. 

A les zones més altes del massís del Port, com és el Caro, els gruixos de neu superen ja els 25 centímetres.

La nevada ha arribat també a la Ribera d'Ebre, com mostra aquest vídeo del Coll de Fatxes, a la C-44, entre  Tivissa i Vandellòs (font: Bombers Voluntaris de Tivissa).

Recordem a més que el Consell Comarcal de la Terra Alta ha avançat el retorn dels estudiants de l’Institut de Gandesa a casa.

Segons Protecció Civil. A primera hora ja s’havia anul·lat la ruta de transport escolar Arnes-Bot-Horta de Sant Joan (75 alumnes), i a mig matí s'ha decidit el retorn de la resta d'estudiants, 253, a les seves respectives poblacions.

A més, s'ha tancat l'escola del Prat del Compte, amb cinc alumnes. En total, 333 alumnes s'han quedat sense classes.

Temas

  • temporal
  • nieve
  • Terra Alta
  • Ebre

Comentarios

Lea También