Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La neu talla una carretera i deixa més de 300 alumnes sense classe a la Terra Alta

La via afectada per l'acumulació de neu és la T-334 entre Horta de Sant Joan i Bot

Maribel Millan

Whatsapp
Enfarinada a la població de Gandesa, capital de la Terra Alta. Foto: Joan Revillas

Enfarinada a la població de Gandesa, capital de la Terra Alta. Foto: Joan Revillas

El temporal de neu ha arribat aquest dimarts al matí a les primeres poblacions de les Terres de l’Ebre, en especial a la Terra Alta. A Horta de Sant Joan hi ha acumulats ja més de 4 centímetres de neu. Una enfarinada ha cobert també Gandesa i Corbera d’Ebre, mentre continuen acumulant-se gruixos importants de neu als cims més elevats del Parc Natural dels Ports, sobretot a l’entorn de Caro. A poblacions com la Sénia, al Montsià, o Paüls, al Baix Ebre, ha caigut aigua-neu de forma puntual però no ha quallat.

Nevada a un cim del Port prop de Paüls. Foto: Carme Segura

El  Consell Comarcal  de la Terra Alta ha avançat el retorn dels estudiants de l’Institut de Gandesa a casa al llarg del matí, segons Protecció Civil. A primera hora ja s’havia anul·lat la ruta de transport escolar Arnes-Bot-Horta de Sant Joan (75 alumnes), i a mig matí s'ha decidit el retorn de la resta d'estudiants, 253, a les seves respectives poblacions.  A més, s'ha tancat l'escola del Prat del Compte, amb cinc alumnes, per precaució. En total, 333 alumnes s'han quedat sense classes. 

Pel que fa a l’afectació a la xarxa viària, hi ha tallada la carretera T-334 entre Horta de Sant Joan i Bot.  La situació ha obligat a posar en marxa la brigada de manteniment de carreteres de la Diputació de Tarragona.  

Temas

Comentarios

Lea También