Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La nova Oficina Jove de la Terra Alta donarà serveis a més de 1.700 nois i noies de la comarca

L'equipament, ubicat a Gandesa, és el tercer d'aquest tipus que es posa en funcionament a les Terres de l'Ebre

ACN

Whatsapp
Les autoritats a la inauguració de la nova Oficina Jove de la Terra Alta. Foto: Consell Comarcal Terra Alta

Les autoritats a la inauguració de la nova Oficina Jove de la Terra Alta. Foto: Consell Comarcal Terra Alta

El director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Toni Reig, acompanyat per l'alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha inaugurat avui l'Oficina Jove d'àmbit comarcal. El nou equipament, ubicat a l'antic Telecentre de la Terra Alta, a Gandesa, agrupa en un sol espai diferents serveis públics i donarà atenció als 1.781 joves d'entre 15 i 29 anys de la comarca. L'equip professional de l'oficina oferirà assessorament personalitzat i especialitzat sobre orientació laboral i formació, orientació acadèmica i salut. Es tracta de la tercera Oficina Jove de les Terres de l'Ebre, després de les del Montsià i el Baix Ebre.

Les Oficines Joves formen part del model d'equipaments i serveis per a la joventut que el Departament de Benestar Social i Família estén arreu del país per afavorir l'emancipació juvenil i la territorialització dels serveis. L'any passat, els 300 Punts d'Informació Juvenil i les 32 Oficines Joves van atendre 586.986 joves, que van fer 945.336 consultes.

A més, des del 2013 hi ha activa l'Oficina Jove Virtual www.oficinajove.cat, que permet accedir a un total de 1.126 recursos i serveis de tots els departaments i institucions destinats a les persones joves. Durant el 2014, aquest web va registrar un total de 42.988 sessions iniciades per 30.503 usuaris, que van comportar 118.500 visites.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También