Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La nova plaça dels Entença de Móra d'Ebre, llesta per Setmana Santa

L’Ajuntament urbanitza aquest espai, a la vora del Calvari i que comunica amb la nova sendera, amb materials reciclats

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge dels operaris de la Brigada Municipal treballant en l’actuació. FOTO: Joan Revillas

Imatge dels operaris de la Brigada Municipal treballant en l’actuació. FOTO: Joan Revillas

L’Ajuntament de Móra d’Ebre es troba, des de fa tres setmanes, urbanitzant la recent anomenada plaça dels Entença i els voltants, a la vora del Calvari. L’objectiu és que la plaça estiga enllestida, o gairebé, per al proper Divendres Sant, ja que la processó del Sant Enterrament de Móra d’Ebre travessa per aquest espai.

La urbanització és un projecte finançat íntegrament per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i té un pressupost de 20.000 euros. Els treballs els estan portant a terme la Brigada Municipal, a qui l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha volgut agrair públicament l’esforç.

Aquesta plaça és un indret que comunica la zona del Calvari amb la nova sendera, que comunica alhora el Castell i el Club Nàutic. Era una plaça de terra sense urbanitzar, amb unes escales antigues i de formigó.

«Vam entendre que era necessari arranjar aquell espai, atès que per allí passarà la processó del Sant Enterrament d’aquí a una setmana i que han augmentat els visitants que passen per la nova sendera», explica al Diari Joan Piñol.

Llambordes combinades
La urbanització s’està portant a terme col·locant i combinant llambordes reutilitzades. D’una banda, llambordes antigues dels mateixos carrers de Móra d’Ebre que s’havien guardat i, de l’altra, unes altres de més modernes de l’antic passeig del pont.

Comentarios

Lea También