Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La paròdia de Ferran Bel s'estrena a Polònia amb un concurs per "reinterpretar el feixisme"

El perfil de Twitter de Polònia ha piulat: "Ferran Bel comença a mirar opcions per "reinterpretar" el monument franquista de Tortosa. Demà a #PolòniaTV3!"

Whatsapp
La paròdia de Ferran Bel s'estrena a Polònia amb un concurs per

La paròdia de Ferran Bel s'estrena a Polònia amb un concurs per "reinterpretar el feixisme"

L'alcalde de Tortosa i diputat al Parlament, Ferran Bel, s'estrenarà aquest dijous al Polònia. La paròdia del polític ebrenc la interpretarà l'actor d'arrels tarragonines Fermí Fernández, tal com es pot veure en la imatge de promoció que aquest dimecres ha aparegut a les xarxes socials oficials del Polònia.

El perfil de Twitter de Polònia ha piulat: "Ferran Bel comença a mirar opcions per "reinterpretar" el monument franquista de Tortosa. Demà a #PolòniaTV3!", amb la imatge que encapçala aquesta informació adjunta. Per tant, és previsible que el 'gag' que protagonitzarà l'alcalde de Tortosa se centrarà en la polèmica que ha suscitat la consulta sobre el monument franquista de la ciutat.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También