La pista de gel deTortosa es consolida com a eina de promoció

S’inaugurarà el proper dia 1, juntament amb la posada en marxa de l’enllumenat de Nadal de la ciutat, que incrementa els ornaments

23 noviembre 2017 19:26 | Actualizado a 23 noviembre 2017 19:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquests dies s’ha pogut veure com a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa ja s’han iniciat els treballs per posar en marxa la pista de gel que des de fa quatre anys dinamitza el centre de la ciutat i el seu comerç.

La Federació Comercial i de Serveis Tortosa+, l’ens propulsor, aspira a repetir l’èxit de l’any anterior, en què més de 10.000 persones van patinar per la pista de gel, entre els quals més de 2.500 escolars. Les patinadores del Club Patí Dertusa tornaran a dinamitzar la instal·lació i faran l’acompanyament dels usuaris novells. El preu de l’entrada es manté en 6 euros, amb descomptes per als clients de les botigues de la ciutat i per a escolars. La pista estarà oberta tots els dies entre l’1 de desembre i el 7 de gener, excepte Nadal, Cap d’Any i Reis, que tancarà pel matí.

La pista s’inaugurarà el proper 1 de desembre, juntament amb la posada en marxa de l’enllumenat de Nadal a la ciutat, que enguany ha incrementat en ornaments. Enguany, però, la Fira de Nadal es desplaça a l’altre cap de setmana. 

Per una altra banda, Tortosa acollirà l’any vinent el 25è Congrés de Fires de Catalunya, que es farà al novembre i en el qual participaran promotors, públics i privats, així com proveïdors de serveis vinculats tots amb l’organització de certamens firals. L’Ajuntament de Tortosa és membre fundador de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) i l’any 1993 fou seu del primer congrés.

Comentarios
Multimedia Diari