La plaça de Dalt de Móra d'Ebre acull la Fira de Nadal

18 diciembre 2017 13:24 | Actualizado a 18 diciembre 2017 13:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una trentena de paradetes de productes artesanals, agroalimentaris, de guarniments i de regals integren l'edició d'enguany de la Fira de Nadal de Móra d'Ebre.

El recinte firal, situat a la plaça de Dalt, aplegà aquest dissabte dia 16 tot un seguit d'activitats, entre les quals un castell inflable per a la canalla, amb l'objectiu d'animar l'estada dels visitants al certamen. La fira va tancar cap a les 21 hores.

La major part dels actes programats van ser per la tarda amb uns tallers infantils amb globoflèxia i pintacares. A les 18.00 h, hi va haver la visita de les autoritats locals, una cantada de nadales dels nens i nenes de 3r de Primària de l’Escola Lluís Viñas i del Col·legi Santa Teresa, i el lliurament de premis del 4t Concurs Troba el Caganer i del 25è Concurs d’Aparadors, a càrrec de la Unió de Botiguers.

L'esperada visita del Carter Reial també estava programada i va aparèixer cap a les set de la tarda amb l'arribada de l’emissari reial acompanyat dels Grallers i Gegants de la Colla Gegantera per tal de recollir tots els desitjos dels nens i nenes de la població. Per combatre el fred es va repartir el brou de Nadal per a entrar una mica en calor.

La celebració de la fira nadalenca també és aprofitada per un seguit d'entitats del municipi per a promocionar i recaptar fons per a diferents campanyes solidàries pròpies d'aquestes dates.

Comentarios
Multimedia Diari