La pluja no atura l’obertura de la Fira de Mostres d’Amposta

Els organitzadors i operaris de l’Ajuntament van treballar intensament i a contrarellotge perquè la inauguració es pogués realitzar el 5 de desembre, tal com estava programat

06 diciembre 2019 10:30 | Actualizado a 09 diciembre 2019 12:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tot i les fortes pluges que el passat dimecres van inundar el pavelló 1 d’octubre, ahir al matí Amposta va donar el tret de sortida a la 59a Fira de Mostres. Perquè això fos possible però, els organitzadors i operaris de l’Ajuntament van haver de treballar a contrarellotge tant per extreure l’aigua que cobria la major part de les instal·lacions com per substituir la moqueta del terra, per això mateix van ser un dels més elogiats durant la cerimònia d’inauguració. «És el meu primer any al capdavant de la Fira i ahir al matí no teníem molt clara la situació, però un gran equip humà va estar treballant sense parar perquè això fós possible», declarava la regidora de Fires, Núria Pla.

La Fira de Mostres ha anat evolucionant al llarg dels anys per incloure també els negocis més moderns, sempre però «sense oblidar la ramaderia i la maquinària agrícola, que són els sectors que la va fer néixer», seguia Pla. La mostra ramadera, de maquinària, agrícola i comercial, que es pot visitar fins al 8 de desembre, acull un total de 107 expositors comercials, a més de 45 parades i 37 boxes d’animals a l’exterior del recinte.

Elisabet Bo, la inauguradora

Elisabet Bo, copropietària del restaurant L’Estany, va ser l’encarregada de tallar la cinta inaugural de la Fira. Durant el discurs inaugural, Bo va remarcar els seus inicis humils, destacant que la zona d’activitats i el restaurant que tenen ara va néixer «del tancat d’un tractor», afegint que «vaig passar de ser dependenta a una botiga de roba a netejar anguiles i tenques». La representant d’una de les ofertes turístiques més potents del territori afirmava també que «mai m’havia imaginat este moment. Jo i la Fira de Mostres tenim una cosa en comú, i és que les dos vam néixer l’any 1960».

I és que segons l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, «aquest any ha sigut un punt d’inflexió per a la Fira, ja que teníem els expositors plens molt de temps abans de tancar els terminis. I això és una mostra que s’estan fent les coses bé», indicava el batlle.

La Fira de Mostres es pot visitar fins al diumenge 8 de desembre, al pavelló 1 d’Octubre d’Amposta, de forma totalment gratuïta.

Comentarios
Multimedia Diari