Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La quarta edició de la Fira Tortosantic arriba amb fins a 14.500 peces d’antiguitats

Se celebrarà del 16 al 18 de febrer

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge d’una anterior edició de la fira, al pavelló firal. FOTO: Joan Revillas

Imatge d’una anterior edició de la fira, al pavelló firal. FOTO: Joan Revillas

Els propers dies 16, 17 i 18 de febrer arriba al pavelló firal de Remolins la quarta edició de la Fira Descarregada d’Antiguitats Tortosantic.

La mostra, amb la seua oferta d’antiguitats, brocanteria i objectes vintage s’ha convertit en una fira referent al territori i a la demarcació de Tarragona. S’hi poden trobar llibres, mobles, quadres, làmpades, porcellanes, escultura i tota mena de col·leccionisme.

La fira va rebre 3.000 visitants en la seua darrera edició, procedents d’arreu de les Terres de l’Ebre, la qual cosa és un aspecte molt positiu per als organitzadors de la fira, Llobregat Serveis Firals.

En total hi participaran 24 expositors procedents de Catalunya, Castella i Lleó, La Rioja, Aragó, Madrid, Màlaga, Salamanca, País Valencià i Anglaterra. La fira oferirà 14.500 peces a preus molt variats, des del segle XVII fins al segle XX, segle del qual abundaran més els objectes.

L’horari de la fira serà: divendres, de 17.00 a 21.00 hores, i dissabte i diumenge d’11.00 a 21.00 hores. L’entrada té un cost de 3 euros, i a la web www.tortosantic.com es pot aconseguir un 50% de descompte.

Comentarios

Lea También