Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La secretària de l'Ajuntament de Roquetes mor atropellada per un cotxe quan creuava un pas de vianants

El conductor, un jove de la mateixa població, va adduir que no va arribar a veure la víctima perquè l'havia enlluernat el sol

M.M./ACN

Whatsapp
La mort de Curto ha consternat la població i, especialment, els càrrecs i treballadors de l'Ajuntament de Roquetes. Foto: Ajuntament de Roquetes

La mort de Curto ha consternat la població i, especialment, els càrrecs i treballadors de l'Ajuntament de Roquetes. Foto: Ajuntament de Roquetes

La secretària municipal de l'Ajuntament de Roquetes, Mercè Curto, de 60 anys, va morir aquest dilluns després de ser atropellada per un cotxe mentre creuava per un pas de vianants al centre de la població del Baix Ebre. L'accident, segons ha confirmat l'alcalde, Francesc Gas, es va produir cap a dos quarts de nou del vespre a la cruïlla entre l'Avinguda Ports de Caro i el carrer Escorial. La víctima estava acabant de creuar l'avinguda quan un cotxe que circulava cap a l'interior del nucli urbà la va envestir sense pràcticament arribar a frenar. Al lloc dels fets va acudir una ambulància medicalitzada que la va traslladar a l'Hospital Verge de la Cinta d'on, posteriorment, va ser derivada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha acabat morint aquesta matinada.

El conductor del cotxe, un jove de la mateixa població amb el carnet de conduir des de feia pocs mesos, va declarar que no va veure la dona perquè l'havia enlluernat el sol. El noi va donat negatiu a la prova d'alcoholèmia a la qual el van sotmetre els agents de la policia local, que s'encarrega de redactar l'atestat.

La mort de Curto ha consternat la població i, especialment, els càrrecs i treballadors de l'Ajuntament de Roquetes, on hi portava treballant pràcticament 30 anys i on havia exercit de secretària municipal i interventora durant diversos períodes.A més, era la presidenta de la Lliga contra el Càncer de Roquetes.  

Segons ha explicat l'alcalde, després d'una reunió d'urgència aquest dimarts al matí, la plantilla ha optat per continuar al lloc de treball, amb l'objectiu de donar-se suport emocional mutu. 

L'enterrament de Mercè Curto tindrà lloc aquest dimecres a la tarda (17.00 h), a l'església del municipi. 

Temas

Comentarios

Lea También