Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La tempesta deixa 93 litres per metre quadrat de precipitació acumulada a Horta de Sant Joan

Altres punts de Tarragona, com Margalef o Prades, van fregar els 30 litres per metre quadrat

ACN

Whatsapp
Pla obert d'Horta de Sant Joan, amb el terra cobert de pedra, l'endemà de la pedregada. FOTO: ACN

Pla obert d'Horta de Sant Joan, amb el terra cobert de pedra, l'endemà de la pedregada. FOTO: ACN

La tempesta de dissabte va ser especialment forta a la Terra Alta, concretament a Horta de Sant Joan, on va deixar 93 litres de precipitació per metre quadrat, segons ha informat el Meteocat. Així, és on més aigua s'ha acumulat a Catalunya entre dissabte i diumenge al matí fins a les 11 hores. La precipitació va venir acompanyada de calamarsa i els carrers del municipi encara llueixen coberts de blanc per uns dos centímetres de pedra petita. Amb tot, segons ha explicat a l'ACN l'alcalde, Joaquim Ferràs, per ara no s'han de lamentar danys personals, tot i que sí que es va patir alguna inundació en baixos i en alguns moments, encara durant la tronada, va marxar una part de l'enllumenat públic.

Pla obert de la pedregada de dissabte a Horta de Sant Joan. FOTO: ACN

A les comarques tarragonines, també destaca la precipitació acumulada a Margalef (Priorat), amb 30,7 litres per metre quadrat; a Prades (Baix Camp), amb 29,5. En altres punts de la Terra Alta, com Batea, es van acumular 21,1 litres per metre quadrat; a Ulldemolins (Priorat), 21,1 litres per metre quadrat; i a Ascó (Ribera d'Ebre), 20,8 litres per metre quadrat.

Comentarios

Lea También