La tonyina roja del Mediterrani, estrella de la diada de la Cala

L’Ametlla de Mar celebrarà dissabte i diumenge la jormada gastronòmica al parc del Bon Repòs, dedicada a aquest producte

26 abril 2019 15:45 | Actualizado a 29 abril 2019 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina roja del Mediterrani de l’Ametlla de Mar, des d'aquest divendres mateix i fins el 12 de maig. 

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seua llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. En aquesta setmana, la protagonista és la tonyina roja i els cuiners i xefs de la Cala, que amb les seues tècniques tant tradicionals com innovadores, delectaran els comensals amb els diferents menús que oferiran durant les jornades gastronòmiques.

A més de les Jornades Gastronòmiques, demà dissabte i aquest diumenge el Parc del Bon Repòs acollirà la Diada de la Tonyina Roja del Mediterrani. També demà dissabte, en aquest marc d’activitats lúdiques i gastronòmiques al municipi caler, tindrà lloc la vuitena edició del a Tuna Race Balfegó.

Durant aquests dos dies, l’Ametlla de Mar es converteix en una gran festa on tots, dels més grans als més petits, podran viure el singular univers de la tonyina roja en un entorn on coincideixen gastronomia, mar, aventura, festa, jocs per als xiquets, degustacions, mercat de productes, curses, menús exclusius amb la tonyina roja als millors restaurants de l’Ametlla de Mar... 

Una gran opció per descobrir aquest producte local tan preuat i degustar-lo en un ambient relaxat i apte per tots.

Ruta de la Tapa

Per gaudir del producte en una versió més petita, cal dir que al municipi paral·lelament a les jornades se celebra la Ruta de la Tapa de la Tonyina Roja, a diversos establiments, a 4 euros la tapa més quinto de cervesa Heineken. També fins el 12 de maig.

Comentarios
Multimedia Diari