La zona blava d’Amposta ja es pot pagar amb el mòbil

L’aplicació permet pagar pel temps real d’estacionament i també es podrà utilitzar al pàrquing del Mercat

11 marzo 2020 10:10 | Actualizado a 11 marzo 2020 10:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La capital del Montsià segueix treballant per integrar les noves tecnologies al dia a dia de la ciutat. Des d’aquest mes de març, per pagar la zona blava o el pàrquing de la plaça del Mercat a Amposta ja no cal portar diners en efectiu, ja que es pot pagar l’estacionament del vehicle de forma ràpida i còmoda a través de l’aplicació ElParking.

Per utilitzar-la, els usuaris només han de descarregar-se l’aplicació als seus dispositius mòbils a través de les plataformes de descàrrega Apple Store i Google Play, per després crear-se un usuari i indicar les dades que se sol·liciten del vehicle i sistema de pagament vàlid.

Pagar pel temps real

Un dels beneficis que aportarà l’ús d’aquest nou sistema serà la possibilitat de pagar pel temps real d’estacionament, a banda de no haver de preocupar-se per l’hora de caducitat del tiquet de la zona blava. Segons afirmava el regidor de Coneixement i Qualitat, Pau Cid, l’aplicació serà «una nova eina que facilitarà als ciutadans la gestió de l’aparcament del seu vehicle estigui on estigui».

El sistema de pagament de la zona blava a través d’una aplicació mòbil funciona satisfactòriament, des de fa temps, a ciutats com Tarragona o Barcelona.

Comentarios
Multimedia Diari