Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Serveis

La zona blava d’Amposta ja es pot pagar amb el mòbil

L’aplicació permet pagar pel temps real d’estacionament i també es podrà utilitzar al pàrquing del Mercat

R. REGOLF

Whatsapp
La zona blava d’Amposta ja es pot pagar amb el mòbil

La zona blava d’Amposta ja es pot pagar amb el mòbil

La capital del Montsià segueix treballant per integrar les noves tecnologies al dia a dia de la ciutat. Des d’aquest mes de març, per pagar la zona blava o el pàrquing de la plaça del Mercat a Amposta ja no cal portar diners en efectiu, ja que es pot pagar l’estacionament del vehicle de forma ràpida i còmoda a través de l’aplicació ElParking.

Per utilitzar-la, els usuaris només han de descarregar-se l’aplicació als seus dispositius mòbils a través de les plataformes de descàrrega Apple Store i Google Play, per després crear-se un usuari i indicar les dades que se sol·liciten del vehicle i sistema de pagament vàlid.

Pagar pel temps real

Un dels beneficis que aportarà l’ús d’aquest nou sistema serà la possibilitat de pagar pel temps real d’estacionament, a banda de no haver de preocupar-se per l’hora de caducitat del tiquet de la zona blava. Segons afirmava el regidor de Coneixement i Qualitat, Pau Cid, l’aplicació serà «una nova eina que facilitarà als ciutadans la gestió de l’aparcament del seu vehicle estigui on estigui».

El sistema de pagament de la zona blava a través d’una aplicació mòbil funciona satisfactòriament, des de fa temps, a ciutats com Tarragona o Barcelona.

Temas

Comentarios

Lea También