L'advocat Javier Faura, escollit candidat d'ERC a Tortosa

És el portaveu de la Plataforma ciutadana Tortosa Sí

01 junio 2018 10:31 | Actualizado a 01 junio 2018 10:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Assemblea de militants d’ERC a Tortosa han escollit l’advocat Javier Faura com a nou candidat a l’alcaldia de la formació republicana a les pròximes eleccions municipals de 2019, a les quals concorrerà juntament amb plataforma Tortosa Sí, creada i liderada per ell mateix. 
La seva candidatura va ser l’única que es va presentar a l’elecció. Faura va agrair la «confiança» i «generositat» pel fet d’haver elegit «una persona independent i aliena al partit». «Esquerra entén que la política no es tracta només de guanyar eleccions sinó de fer aliances electorals àmplies i transversals», ha assegurat. 

Advocat en exercici, Javier Faura pertany a una família de reconeguda trajectòria política i social a la ciutat: un dels seus germans, Valentí, va ser president de la Cambra de Comerç de Tortosa, mentre que un altre, Antonio, va ser diputat al Congrés per la UCD i regidor del PP a l’Ajuntament. 

Recentment, l’alcaldable republicà va presidir la Sindicatura Electoral a Tarragona pel referèndum de l’1-O. Així, el candidat ha manifestat que presentaran «un programa atractiu i una llista potent per poder assumir amb solvència l’alcaldia de Tortosa». 

Comentarios
Multimedia Diari