Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'advocat Javier Faura, escollit candidat d'ERC a Tortosa

És el portaveu de la Plataforma ciutadana Tortosa Sí

Diari de Tarragona

Whatsapp

L’Assemblea de militants d’ERC a Tortosa han escollit l’advocat Javier Faura com a nou candidat a l’alcaldia de la formació republicana a les pròximes eleccions municipals de 2019, a les quals concorrerà juntament amb plataforma Tortosa Sí, creada i liderada per ell mateix. 
La seva candidatura va ser l’única que es va presentar a l’elecció. Faura va agrair la «confiança» i «generositat» pel fet d’haver elegit «una persona independent i aliena al partit». «Esquerra entén que la política no es tracta només de guanyar eleccions sinó de fer aliances electorals àmplies i transversals», ha assegurat. 

Advocat en exercici, Javier Faura pertany a una família de reconeguda trajectòria política i social a la ciutat: un dels seus germans, Valentí, va ser president de la Cambra de Comerç de Tortosa, mentre que un altre, Antonio, va ser diputat al Congrés per la UCD i regidor del PP a l’Ajuntament. 

Recentment, l’alcaldable republicà va presidir la Sindicatura Electoral a Tarragona pel referèndum de l’1-O. Així, el candidat ha manifestat que presentaran «un programa atractiu i una llista potent per poder assumir amb solvència l’alcaldia de Tortosa». 

Temas

Comentarios

Lea También