L'alcalde d'Alcanar demana a l'Estat els pagaments dels ERTO pendents al municipi i al Montsià

Joan Roig també li recorda que en moments d'emergència com l'actual no es poden desatendre les necessitats de la ciutadaniaalcalde alcanar joan roig

 

25 mayo 2020 17:50 | Actualizado a 26 mayo 2020 16:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, ha demanat per carta a la Ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social, Yolanda Díaz, que sense més demora ordene el pagament immediat de les prestacions d'ERTO a totes les persones treballadores afectades per aquesta situació i que, per tant, es resolguen de forma imminent totes les incidències i reclamacions formulades al respecte.

A la carta, el també president del Consell Comarcal del Montsià li garanteix que des  de la proximitat i el coneixement que atorga l'exercici de les responsabilitats polítiques en l'àmbit més proper a la ciutadania, s'ha fet evident que "la situació que estan vivint moltes persones que han vist perdre la seva feina  és crítica, sobretot per la pèrdua d'ingressos que han vist patir de forma sobtada".

Roig també li recorda que en moments d'emergència com l'actual no es poden desatendre les necessitats de la ciutadania, ni obviar les responsabilitats que els representants i institucions públiques tenen assumides amb la finalitat de fer més digna la vida de les persones.

De fet, al llarg de les darreres setmanes, des de l'Ajuntament d'Alcanar i el Consell Comarcal ja s'han reforçat molt serveis socials bàsics vinculats a la protecció social, com ara els serveis de distribució d'aliments, i l'augment de les peticions d'ajuda en els àmbits d'atenció a les persones.

"Els pobles hem complit amb les nostres obligacions i amb moltes que no ens són pròpies. És el moment que el govern espanyol  complisca amb les seues", afirma el batle d'Alcanar.

Comentarios
Multimedia Diari