L'alcalde de Rasquera, Jesús Benaiges (CiU), renuncia al càrrec

La nova alcaldessa serà la número dos de la llista convergent, Àngels Llombart, durant els dos primers anys del mandat

19 mayo 2017 22:28 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Jesús Benaiges, de Convergència i Unió, va renunciar ahir al seu càrrec d’alcalde de Rasquera, només dues setmanes després de ser investit. La renúncia es va fer efectiva en un ple, celebrat ahir al matí.

Benaiges ja va avançar que deixaria el càrrec si cap altra formació entrava a l’equip de govern, format per només dos regidors de CiU, ja que veia inviable tirar endavant l’Ajuntament amb tan poc suport. El dia de la investidura va rebre els vots dels dos regidors de Solidaritat per la Independència, que van decidir llavors quedar-se a l’oposició, juntament amb els tres regidors d’ERC.

Ara, però, s’apunta que finalment sí que hi haurà un pacte entre CiU I Solidaritat que farà alcaldessa a la número dos de la llista convergent, Àngels Llombart, en un plenari previst per al dimecres de la setmana que ve.

Per la seva banda, Jesús Benaiges preveu continuar a l’equip de govern però només com a regidor d’Hisenda.

Llombart serà alcaldessa durant els dos primers anys del mandat, mentre que els dos últims l’alcaldia correspondrà al cap de llista de Solidaritat per la Independència, Josep González.

Benaiges va assegurar ahir al Diari que no volia ser un impediment per a la governança del municipi i que la seva voluntat és la de «servir la gent».

Comentarios
Multimedia Diari