L'alcalde de Tortosa fa una crida a la participació per votar als Pressupostos Participatius

Aquest dissabte és l'últim dia per fer-ho

19 mayo 2017 15:24 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet una crida a la participació als Pressupostos Participatius, donat que avui és l’últim dia per poder votar les propostes que podran esdevenir una realitat en forma d’inversió.

Després d’estar la urna on votar a la fira ExpoEbre, ara es pot fer a l’Ajuntament de Tortosa, a les EMD de Bítem, Campredó i Jesús i a les oficines municipals dels Reguers i Vinallop. A l’exterior de l’ajuntament hi ha uns grans panells amb totes les propostes. Es poden votar fins a tres opcions de les 140 propostes que van redactar els mateixos ciutadans, per escollir on destinar 130.000 euros d’inversions a Tortosa, 10.000 als Reguers i 10.000 a Vinallop.

Les propostes escollides seran les més votades fins esgotar el pressupost, de forma que se’n podran executar més o menys quantitat de propostes en funció del que costen.

Poden votar totes aquelles persones que a data del 31 de desembre de 2016 tinguen 16 anys o més i consten empadronades a Tortosa. En el moment de la votació hauran d’acreditar-se amb el DNI, NIE, passaport o carnet de conduir.

«Anem a molt bon ritme, però no arribem al 5% de la població, de forma que si durant el dia d’avui encara venen a votar unes quantes desenes de persones molt millor», ha expressat Ferran Bel. «El recompte no serà fàcil, però intentarem saber els resultats al llarg de la setmana que ve».

Proper ple

Per una altra banda, el proper ple ordinari de l’Ajuntament de Tortosa, que se celebrarà dilluns vinent, aprovarà l’adhesió del museu de Tortosa a la Xarxa Territorial de Museus del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Així mateix, el ple aprovarà la dació del compte de l’objectiu d’estabilitat, la regla de la despesa i sostenibilitat financera amb motiu de la liquidació de l’exercici 2016. També aprovarà la dació de compte de l’estat d’execució pressupostària del primer trimestre del 2017. «Les magnituds econòmiques de l’Ajuntament de són molt bones. Complim amb l’estabilitat que fa anys que tenim», ha expressat l’alcalde Bel.

Comentarios
Multimedia Diari