Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'alcalde de la Ràpita Josep Caparrós s'acull al dret de no declarar i rep el suport d'un centenar de veïns

Aquest dilluns al matí ha comparegut davant la Fiscalia de Tarragona

Marina Pallás

Whatsapp
Desenes de veïns han donat suport a l'alcalde Josep Caparrós davant la Fiscalia. Foto: Lluís Milián

Desenes de veïns han donat suport a l'alcalde Josep Caparrós davant la Fiscalia. Foto: Lluís Milián

Aquest dilluns al matí ha comparegut davant la Fiscalia de Tarragona l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, citat a declarar per donar suport al referèndum del proper diumenge.

Caparrós s'ha acollit al dret de no declarar. "No estem fent res dolent els alcaldes", ha expressat Caparrós en sortir de la Fiscalia. "Al contrari. Estem complint la llei del Parlament del nostre país. Entenem que fem allò que els ciutadans ens demanen. I així aconseguirem la llibertat. Les institucions estem fent la nostra faena".

Davant la Fiscalia s'han concentrat un centenar de veïns per donar suport al seu alcalde amb pancartes. "Com a alcalde de la Ràpita us asseguro que continuarem fins el final. Us asseguro que la victòria i la llibertat la tenim al carrer i gràcies a tots vosaltres", els ha adreçat l'alcalde.

En aquests moments es troba a la fiscalia també l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler. Aquesta tarda l'alcalde de Tortosa i diputat al Congrés, Ferran Bel, compareixerà davant el Fiscal General de l'Estat, a Madrid.

Temas

Comentarios

Lea También