L’arròs i la pastisseria, els protagonistes del Festast

Al llarg de tres dies, la fira alimentària aplegarà cuiners amb estrelles Michelin i posarà a l’aparador un ampli ventall de productes culinaris

24 marzo 2019 15:47 | Actualizado a 25 marzo 2019 10:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El bon temps acompanya la fira alimentària Festast de Tortosa, que aquest any arriba a la sisena edició. Ahir l’alcaldessa Meritxell Roigé va inaugurar l’acte gastronòmic, on els productes de Tortosa i el conjunt de les Terres de l’Ebre són els protagonistes. 

El pavelló firal de Remolins acull la fira que vol remarcar la qualitat dels productes de proximitat, així com dels cuiners que els transformen. En aquesta edició, Festast prestarà una atenció destacada a dos sectors clau de la gastronomia local: la pastisseria, i els arrossos. 

El Festast té l’objectiu de ser un punt de contacte entre les empreses i els clients actuals i potencials. D’altra banda, també d’apostar pel mercat del nostre àmbit geogràfic i fomentar així el comerç de proximitat. 

La jornada d’ahir va ser de les més «dolces», ja que es va posar de manifest la importància de la rebosteria i la pastisseria. Per aquest motiu el convidat d’honor fou pastisser Christian Escribà, propietari de la pastisseria Escribà, de Barcelona, que a més de ser l’encarregat de fer la inauguració també va oferir una demostració de pastisseria de fantasia. «És tot un referent en aquest àmbit i ens alegra molt que avui estigui aquí i que puguem gaudir de la seva cuina» explicava l’alcaldessa. 

Avui, però, a les 18 h, el Festast comptarà amb cuiners amb d’estrella Michelin que oferiran show cooking a càrrec Vicent Guimerà i Jeroni Castell.

Comentarios
Multimedia Diari