Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’assemblea del PDeCAT avala Meritxell Roigé com a alcaldable a Tortosa

Marta Pascal mostra el suport de la direcció del partit a la candidata

Diari de Tarragona

Whatsapp

L’assemblea d’associats i simpatitzants del PDeCAT a Tortosa va ratificar dilluns a la nit per unanimitat l’actual alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, com la candidata del partit a les pròximes eleccions municipals del 2019 a la capital del Baix Ebre. Roigé és alcaldessa de Tortosa des del 10 de febrer passat, quan el que havia estat alcalde de la ciutat els últims 10 anys, Ferran Bel, va renunciar al càrrec.Ara, Roigé encapçalarà una llista per fer «una Tortosa construïda per tots i per a tots; i la millor manera de fer-ho és escoltant tots els sectors que conformen la nostra ciutat», ha expressat.

Roigé ha exposat que sota l’etiqueta #JuntsfemTortosa pretén seguir portant endavant el projecte de ciutat, «un projecte ambiciós, amb empenta i il·lusió, fonamentat en l’esforç constant del dia a dia, que pretén treballar amb i per als tortosins, com ja s’ha fet els últims anys».

L’assemblea va comptar amb la presència de la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, entre d’altres, que va voler mostrar el suport de la direcció nacional del partit a la candidata i va destacar que Roigé és «una gran dona amb molta empenta i que així ho ha demostrat, per exemple, al Parlament de Catalunya durant les tres legislatures en què va ser diputada».«Estic convençuda que Meritxell Roigé seguirà sent una excel·lent alcaldessa, no només el 2019, sinó també el 2023», ha afegit la coordinadora general del PDeCat.

Roigé ha estat la primera presidenta de la JNC a l’Ebre i actualment és consellera nacional del PDeCAT.Ha estat diputada al Parlament en la IX, X i XI legislatura i regidora i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament des de 2007 fins a febrer del 2018, quan es va convertir en la primera alcaldessa de la ciutat.

Temas

Comentarios

Lea También