L'autor de la brutal pallissa a un senglar és de Lleida i no de la Terra Alta

L'ONG AnimaNaturalis va denunciar que havia identificat l'home de l'agressió com un terraltí però ha sigut desmentit pels Agents Rurals

24 enero 2018 09:40 | Actualizado a 29 enero 2018 10:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Agents Rurals han denunciat un home per maltractament animal, després d'identificar-lo en un vídeo publicat a les xarxes socials on se'l veia colpejant i intentant ofegar una cria de senglar. Els fets haurien tingut lloc fa uns dies en una sèquia del canal de Pinyana, entre els municipis de Lleida i Alpicat.

Entitats animalistes i fins i tot el Seprona de la Guàrdia Civil van difondre el vídeo, que es va fer viral a través de les xarxes socials, amb l'objectiu d'identificar l'home que s'hi veia colpejant violentament la cria de senglar. Finalment, els Agents Rurals van aconseguir identificar la ubicació on haurien tingut lloc els fets gràcies a la col·laboració de responsables del canal de Pinyana, així com al presumpte autor dels fets, que ja ha estat denunciat.

Cal dir que l'ONG AnimaNaturalis havia informat aquest dimarts al Diari que per l'accent semblava que fos de les Terres de l'Ebre i que s'havia localitzat un perfil a les xarxes socials que coincidia amb l'aspecte d'aquesta persona, però finalment l'autor de la pallissa no és ebrenc.

Comentarios
Multimedia Diari