L'equip de govern d'Alcanar creu que hi ha fuga de documentació cap a CiU

Ha emès un comunicat on lamenta que aquesta ´segueixe sent una pràctica recurrent per part del grup municipal de CiU´

19 mayo 2017 20:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcanar ha emès un comunicat en el qual vol expressar el seu rebuig davant del que consideren que és «una nova prova de la fuga sistemàtica de documentació del consistori amb destí al grup municipal Convergència».

Segons informa l’equip de govern, en el darrer ple municipal del 2015, celebrat el passat 17 de desembre, en el torn obert de paraules, des del grup de Convergència es va interpel·lar sobre les suposades dificultats que tindria l’ajuntament per acabar de cobrar una subvenció atorgada pel Consell Català de l’Esport per les obres de la piscina municipal, apuntant unes xifres molt concretes que denotarien un coneixement notable de l’expedient.

Aquest fet va cridar l’atenció de l’equip de govern, ja que, segons informa, no existeix cap acta de junta de govern o decret d’alcaldia en què es remete a aquest expedient. L’única referència recent a aquesta subvenció de la qual es tindria constància és un ofici del Consell Català de l’Esport, de data de 17/06/15, en què s’informa de la revocació d’una part de la subvenció per la no instal·lació d’una partida inicialment prevista en el projecte i per la reducció del cost final de l’obra. Així mateix, també se sol·licita l’aportació de documentació tècnica sobre l’equipament que ja ha estat tramesa, tal com es va explicar en el darrer ple.

En aquest mateix comunicat, l’equip de govern afirma que durant el ple, un cop respostes les preguntes, es va demanar al seu portaveu i cap de llista, Ivan Romeu, sobre l’origen d’aquesta informació, i aquest va respondre que «l’havia obtingut dels seus contactes, atès que havia ostentat un càrrec durant el passat mandat i que, en cap cas havia sortit de cap treballador de l’Ajuntament». «Aquests arguments, poc convincents i igualment reprovables, no fan sinó confirmar una situació que s’ha denunciat reiteradament, tant per l’actual equip de govern com per l’anterior. Tal com ha quedat demostrat, aquestes sortides irregulars de documentació de l’Ajuntament cap a l’entorn convergent han servit, entre altres coses, per ordir la denúncia del ‘cas Carraus’, presentada per un militant d’aquest partit», sosté el comunicat.

L’equip de govern conclou assegurant que lamenta que aquesta «segueixe sent una pràctica recurrent per part del grup municipal de Convergència i del seu entorn i que malgrat esdevenir habitual, en cap cas es pot considerar normal ni, encara menys, acceptable».

Comentarios
Multimedia Diari