Les Avellanes: relaxació a l'Ampolla

Ubicada enmig del nucli urbà, es tracta d’una platja tranquil·la on, al mateix temps, sempre hi ha ambient i tot tipus de serveis disponibles

07 julio 2017 10:42 | Actualizado a 07 julio 2017 10:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Enmig del municipi de l’Ampolla, envoltada per un passeig molt ambientat per als vianants, trobem la petita platja de les Avellanes, un lloc curiós, ja que es tracta d’una platja tranquil·la, però, a la vegada, d’un espai on es realitzen moltes activitats i on podem trobar tot tipus de serveis.

Aquest fet és perquè molts turistes provinents de ciutats amb platges massificades es dirigeixen a la platja de les Avellanes per relaxar-se, ja que asseguren que és un lloc tranquil per a ells. És el cas de la Gloria Fernández i la seva família, que vénen des de Tarragona per primer cop ha passar les vacances al municipi de l’Ampolla. La platja de les Avellanes és la que els cau més prop de l’apartament, per tant se’ls fa molt còmode. A més a més, assegura que es tracta d’una platja calmada, on poden deixar els nens jugant mentre ells s’estiren a la sorra i es relaxen prenent el sol, sense por de perdre’ls de vista entre la multitud, com en altres llocs.

Tot i això, a la platja de les Avellanes no li falta ambient. El lloc es troba envoltat per un passeig de vianants on podem trobar una gran varietat de comerços, restaurants i terrasses, entre altres serveis, per gaudir dels dies de platja amb totes les comoditats possibles.

Gran varietat d’activitats
A peu de platja trobem una caseta on ens podem apropar si ens interessa aprendre o practicar el surf de rem. Aquesta és una de les novetats que ha introduït recentment la platja i que està tenint molt èxit entre els usuaris. En el lloc pots tant llogar el material com reservar hora per realitzar els cursos. El millor, si estàs interessat, és apropar-t’hi a demanar informació i reservar hora.

Aquesta és una de les activitats que hi podem trobar diàriament a la platja de les Avellanes, però de manera puntual també s’organitzen diversos esdeveniments com per exemple tornejos de futbol platja. En aquesta zona, nens i joves s’apropen per practicar habitualment el vòlei platja, entre altres esports. És per això que a la platja de les Avellanes podràs gaudir del teu espai i tranquil·litat, però sense perill d’avorrir-te en cap moment, perquè sempre hi ha ambient i alguna cosa diferent a fer.

Amb unes dimensions mitjanes, d’aproximadament 80 m d’amplada i 250 m de longitud, la platja de les Avellanes acull tots els estius un important nombre de visitants atrets per la seva bellesa.És el cas d’Oscar Pons i la seva família, els quals asseguren que és la platja més bonica i tranquil·la de les que han visitat a l’Ampolla.

Són molts els turistes que s’apropen a la platja gràcies a la seva ubicació. La zona que l’envolta és una zona urbanitzada on hi ha molts xalets habitats durant l’estiu per visitants que passen les vacances en aquesta població. Tots ells gaudeixen de la comoditat de tenir la platja molt prop d’on s’allotgen, i ho aprofiten visitant-la diàriament.

Una platja amb distintiu de bandera blava
La platja de les Avellanes ha estat guardonada un any més amb la bandera blava, signe distintiu que ja se li ha atorgat diversos cops per l’excel·lent qualitat de les seves aigües, la seva sorra fina i l’eficiència del servei de socorrisme, requisits indispensables per aconseguir la bandera blava, i que la platja de les Avellanes compleix perfectament. 

Són els mateixos professionals del socorrisme els que estan dia rere dia a peu de platja, atenent les necessitats de la gent i atents a tot el que pugui passar. Per tant, ningú millor que ells coneix aquesta platja.

Andrés Alonso, socorrista aquàtic, assegura que és una platja no molt transitada, d’aigües clares i molt neta, i que aquestes característiques són les que solen atreure la gent cap a ella. Els mateixos habitants del municipi de l’Ampolla la visiten diàriament, i els turistes comencen a freqüentar-la a partir de finals de juliol i principis d’agost.

El perfil d’usuaris que visiten més habitualment la platja són les famílies amb nens i la gent d’edat avançada, tot i que a partir d’agost comencen a arribar més visitants joves. 

Comentarios
Multimedia Diari