Les Jornades del Patrimoni Històric de Campredó han inclòs aquest any l’activitat ‘Fem memòria’

Demà, dimarts, últim dia de la jornada, es presentarà el projecte de rehabilitació de les muralles de la casa del Prat 

30 abril 2018 10:45 | Actualizado a 30 abril 2018 10:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el marc de les Jornades del Patrimoni Històric de Campredó, que aquest any commemoren el 80é aniversari de la batalla de l’Ebre, es va celebrar ahir, diumenge, la jornada ‘Fem memòria’. L’associació Lo riu organitza aquest esdeveniment anualment, i enguany ha escollit Campredó com a escenari. 

Durant la jornada es va dur a terme una teatralització del dia a dia al front, una visita guiada als espais de la batalla que formen part de Campredó, una actuació musical de la Banda de la brigada intergeneracional i una conferència sobre Campredó durant el període bèl·lic. 

Últim dia de les jornades
Demà, dimarts, últim dia de la jornada, es presentarà el projecte de rehabilitació de les muralles de la casa del Prat, a les onze i quart del matí. També es farà la presentació pública de la vestimenta d’un Brigadista internacional, que serà exposat permanentment a la torre de Font de Quinto.

Les jornades han tingut lloc durant tot el cap de setmana, i han comptat amb la presència d’associacions ebrenques que treballen activament per la recuperació de la memòria històrica. Es tracta de Lo Riu, de la Fatarella, i Terres de Cruïlla.

Comentarios
Multimedia Diari