Les Terres de l'Ebre, de festa major

Amposta, Deltebre, l'Aldea, les Cases d'Alcanar, Flix, Bot i Paüls, entre d'altres, estan aquests dies de celebració

19 mayo 2017 22:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest cap de setmana és de màxima activitat festiva a les Terres de l’Ebre, coincidint amb la Mare de Déu d’Agost i la festivitat de Sant Roc. Amposta, l’Aldea, Deltebre, les Cases d’Alcanar, Flix, Paüls o Bot, entre altres poblacions, ofereixen aquests dies una completa oferta d’actes populars, lúdics i culturals.

Al Baix Ebre i el Montsià, són dies de molta activitat taurina. L’Aldea, Amposta i Deltebre han començat les festes amb els bous capllaçats, que tenen lloc també aquest matí a les Cases d’Alcanar. I és que les diverses modalitats de bous (de carrer, plaça, bous embolats,...) omplen els programes de festes dels municipis on es manté aquesta pràctica. Només a Amposta, tindran lloc més d’una trentena de propostes taurines en deu dies.

A l’Aldea, a més dels bous, cada jornada està dedicada a un col·lectiu (nens, gent gran, joves...) perquè així tothom se pugui sentir protagonista de la festa major.

Més al nord, a Paüls, demà tindrà lloc el dia més especial de les festes, amb una jornada plena d’actes a l’ermita en honor al patró, Sant Roc.

A l’extrem nord de les Terres de l’Ebre, Flix viu també uns dies d’intensa festa. En aquest sentit, cal destacar la celebració aquesta tarda de la Festa del Riu, amb tot tipus d’activitats com ara el pal ensabonat o els concursos de natació, piragües, pontones i andròmines.

Comentarios
Multimedia Diari