Les Terres de l'Ebre renoven el reconeixement com una de les 100 millors destinacions sostenibles del món

També compten amb aquest segell les illes Galápagos (Equador), les Açores (Portugal), Petra (Jordània) o Menorca

21 octubre 2019 11:21 | Actualizado a 22 octubre 2019 12:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Per quart any consecutiu l’associació Global Green Destinations ha reconegut la marca turística Terres de l’Ebre com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món. Els valors mediambientals de la zona l’han fet mereixedora del guardó, lliurat el dia 10 d’octubre a  Mali Losinj, Croàcia.

L’adjunt a direcció del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Albert Folch, ha assistit al  congrés que ha aplegat representants de destinacions sostenibles i experts governamentals, empresarials i acadèmics. Una presentació del Patronat ha apropat el disseny de producte turístic sostenible a les Terres de l’Ebre als assistents, dins el programa d’activitats del congrés.

Global Green Destinations és una associació global per al turisme responsable, que dóna suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L'entitat té com a objectiu la creació d'eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l'objectiu és enfortir el perfil d'aquests indrets envers el turisme responsable i verd.

De Catalunya formen també part d'aquest grup de millors destinacions turístiques sostenibles la comarca del Berguedà i Torroella de Montgrí-L'Estartit. A l'Estat hi ha també el Parc Nacional de les Illes Atlàntiques o Baiona, a Galícia, o l'illa de Menorca, que com les Terres de l'Ebre són Reserva de la Biosfera per part de la Unesco.  Pel que fa a nivell internacional hi trobem espais de gran valor com les illes Galápagos (Equador), les Açores (Portugal), el llac Tahoe d'Estats Units o el parc arqueològic de Petra (Jordània), entre d'altres. 

Comentarios
Multimedia Diari