Les Terres de l’Ebre s’omplen d’activitats per La Marató de TV3

Tortosa va ser una de les ciutats que va apostar per vincular esports i solidaritat

16 diciembre 2019 07:30 | Actualizado a 16 diciembre 2019 07:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les Terres de l’Ebre també es van sumar a les accions solidàries organitzades arreu de Catalunya per La Marató de TV3, que aquest any anava dedicat a la investigació de les malalties minoritàries.

A Tortosa, per exemple, va tenir lloc la tradicional caminada popular que cada any es du a terme per col·laborar amb la recollida de fons per a La Marató. L’acte, organitzat pel Campus Terres de l’Ebre de la URV amb el suport de l’Ajuntament, va aplegar centenars de participants que diumenge al migdia es van reunir per fer esport i col·laborar en la causa.

D’altra banda, dissabte també es va realitzar les prova de les 24 hores corrent, una cursa oberta a tothom que va omplir el parc de la ciutat d’activitats esportives. El mateix dissabte també es van organitzar tallers, partits d’handbol i futbol, una exhibició de trial i diverses mostres de ball.

Solidaritat per a tots els públics

A Amposta, d’altra banda, tot i que els centres educatius i entitats portaven recaptant fons des del mes de novembre, ahir es va organitzar una ballada de jotes i un vermut a la plaça del Mercat; mentre que dissabte es va dur a terme l’activitat «Anem a buscar el Tió», on van participar un centenar d’infants i es van recaptar un total de 500 euros.

El mateix diumenge, a Gandesa també es va poder gaudir de l’espectacle «Vals lo que peses!», on diverses associacions van preparar sortejos, un bingo i activitats que complementaven els actes solidaris que la comarca porta organitzant des dels darrers mesos.

I a la Ribera d’Ebre, l’AMPA de l’Institut Escola 3 d’Abril de Móra la Nova també va organitzar una caminada solidària a favor de la Marató.

La majoria de municipis de les quatre comarques ebrenques, des de les capitals fins a les poblacions més petites, van prendre part en la jornada de solidaritat de La Marató de TV3 amb actes tan plurals que abraçaven des de l’esport, els espectacles i la música fins a les cantades de nadales i activitats de cultura popular.

Comentarios
Multimedia Diari