Les Terres de l'Ebre tindran quatre camps de treball d'estiu per als joves

Giraran entorn la cultura, la conservació del patrimoni, el riu i els Ports, amb un total de 78 participants

19 mayo 2017 15:44 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest estiu 78 joves d’entre 14 i 17 anys, i majors d’edat fins els 29 en el cas que siguen de fora del país, es podran beneficiar de les activitats de quatre camps de treball a les Terres de l’Ebre.

 

La novetat més destacada és que d’una oferta de 39 places l’any 2016 es dobla la capacitat, amb dos camps de treball més per aquest 2017. Se’n realitzaran dos de nous, un a El Pinell de Brai (24 places) i l’altre a Riba-roja d’Ebre (15 places), que se sumen al de La Fatarella (24 places) i Alfara de Carles (15 places). ‘La lleva del biberó’ a Pinell de Brai i ‘Cuidem l’entorn’ a Riba-roja d’Ebre són els dos nous camps de treball, i el de ‘Cuidem els Ports’ d’Alfara de Carles passa a ser de caire internacional.

 

Els portaran a terme associacions amb experiència, com són Obre’t’Ebre i la Fundació Escolta Josep Carol, amb el suport de cada ajuntament (facilitant l’allotjament, eines o, en alguns casos, la direcció de les feies tècniques) i la col·laboració de diverses entitats de cada municipi.

 

Els camps de treball són activitats de voluntariat protagonitzades per joves que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat. Combinen la part voluntària amb la realització d’activitats lúdiques i de lleure. En el cas del Pinell de Brai, per exemple, els joves participaran en la recuperació de l’entorn i les trinxeres de la batalla de l’Ebre. A Catalunya, els camps de treball estan organitzats per la Direcció General de Joventut. El pressupost destinat a l’Ebre és de 32.407,50 euros.

 

El procés de preinscripcions al programa s’iniciarà dilluns 10 d’abril a les 12 hores i s’allargarà fins a la mateixa hora del dimarts 18 d’abril.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari