Les activistes d'AnimaNaturalis filmen els espectacles amb bous d'Alcanar

L'endemà de la condemna per l'agressió a Mas de Barberans

17 mayo 2017 08:15 | Actualizado a 24 mayo 2017 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les activistes d’AnimaNaturalis van acudir ahir al migdia a prendre imatges de bous de les festes de Maig d’Alcanar en un ambient tranquil i sense incidents. Després de la sentència condemnatòria d’aquest dilluns contra les tres persones que les van agredir fa més d’un any a la plaça de bous de Mas de Barberans, les animalistes van poder enregistrar vídeos i fer fotos dels bous al carrer des del terrat d’una casa particular i amb la mediació de l’Ajuntament. 

Esperen que arran de la sentència, però també gràcies a la presència policial més gran en aquests actes arran de l’agressió patida, permetran que la temporada taurina que ara comença a les Terres de l’Ebre es desenvolupi sense incidents. El consistori canareu creu que s’ha obert un «moment de comprensió i enteniment» perquè activistes i aficionats puguin conviure en aquests actes de forma respectuosa.

Així ho creuen des d’AnimaNaturalis, organització que ja ha anunciat que continuarà documentant i fiscalitzant els espectacles taurins com a base per a la possible presentació de denúncies per infraccions de la llei que regula els bous.

 

Comentarios
Multimedia Diari