Más de Ebre

Les curses de natació de Tivissa compleixen 40 anys

El municipi viurà, fins dilluns, un llarg cap de setmana de Festa Major adaptat a les mesures de seguretat i avui inaugura el pavelló 

Marina Pallás

Whatsapp
Joves participant en les emblemàtiques curses, ahir al matí a la piscina de Tivissa. FOTO: Joan Revillas

Joves participant en les emblemàtiques curses, ahir al matí a la piscina de Tivissa. FOTO: Joan Revillas

Tivissa es troba immersa aquest cap de setmana en la seua Festa Major dedicada a Sant Jaume. El passat cap de setmana ja es van celebrar alguns actes adreçats als joves com concerts i sessió de DJ, un homenatge a la gent gran o un recital en honor a les dones als safarejos.

La jornada d’ahir va estar marcada sense dubte pel pregó, que enguany ha anat a càrrec de Carles Saladié, jove fill de poble amb una gran trajectòria en el futbol sala. També ahir al vespre es va inaugurar l’exposició de l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre «Una vida en imatges i Tivissa al cor», del fotògraf Joan Cuxart. Abans, però, ja van tenir lloc alguns actes com les emblemàtiques curses al matí, a la piscina municipal. I és que enguany les curses compleixen ni més ni menys que 40 celebrant-se en aquest poble riberenc. Fins dilluns tindran lloc tota mena d’actes com concerts, habaneres o animació infantil, adaptats a la pandèmia.

A més, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, visitarà avui Tivissa i a les 18 hores inaugurarà el pavelló municipal, que s’ha construït amb l’ajuda del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. A continuació, visitarà la caldera de biomassa instal·lada al Càmping Alberg Tivissa, a través de la qual se subministrarà aigua calenta i calefacció a les instal·lacions del càmping i de la piscina municipal. Les obres han comptat amb una subvenció de la Diputació de Tarragona.

Comentarios

Lea También