Les dones de Móra d'Ebre celebren la Festa de Santa Àgueda

09 febrero 2019 17:43 | Actualizado a 09 febrero 2019 17:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dissabte se celebra a Móra d'Ebre els actes de la festa de les dones, Santa Àgueda, una activitat organitzada per l’Associació de Dones de la població.

A les 17.30 h s'ha iniciat el ple municipal de dones a la sala d’actes del Centre Cívic La Magdalena, en el decurs del qual s'ha fet la investidura de l’alcaldessa, Pepita Corcobado, i de les regidores de la festa, Teresa Escribà i Rosa Martí. Prèviament, l'alcaldessa i les regidores sortints, Anna M. Jiménez, M. Carme Inglés i Aracel·li Jiménez, han sigut obsequiades amb un ram de flors.

La sòcia de l'entitat organitzadora Arcàdia Riba, ha sigut objecte d'homenatge, per la qual cosa l'alcalde de la vila, Joan Piñol, li ha fet entrega en nom de l'Associació de Dones d'un ram de flors.

Un cop fet l'acte de traspàs de la vara de comandament municipal per part de l'alcalde, la nova alcaldessa de les dones morenques ha fet ús de la paraula. Pepita Corcobado ha tingut paraules d'agraïment i ha explicat que tot i que resideix a Móra la Nova, la seua activitat social es desenvolupa indistintament tant a Móra la Nova com a Móra d'Ebre.

L'alcaldessa, sòcia de l'Associació de Dones de Móra d'Ebre, ha fet una crida a les membres de l'entitat a participar en els actes de l'associació per tal de poder continuar tirant endavant la festa. L'alcalde, Joan Piñol, ha felicitat la nova alcaldessa i ha fet esment a les bones relacions existents entre els dos pobles veïns.

Seguidament, ha tingut lloc el ple municipal en què les dones assistents han pogut fer les seues reivindicacions davant el consistori femení, el qual ha elaborat una llista de precs que serà traslladada a l'alcalde perquè els pugui atendre en els pròxims mesos. A les 19.00 h, hi hagut la processó de la imatge de la santa fins a l’església prioral, acte acompanyat del tradicional repartiment de coques.

Comentarios
Multimedia Diari