Les dones de Riba-roja d'Ebre preparen les festes de Santa Agda

Una cursa solidària pel càncer de mama i una actuació teatral són les principals novetats d´enguany

19 mayo 2017 16:38 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest dissabte i fins el diumenge 5 de febrer, les dones de Riba-roja d’Ebre estan d’enhorabona amb les festes de Santa Agda, organitzades i especialment indicades per a elles.

L’Associació de Dones de Riba-roja d’Ebre és l’encarregada de preparar aquests actes, que tenen en el diumenge 5 de febrer, amb el gran berenar, el seu moment més àlgid. Aquest berenar aplega unes 250 persones i se sorteja una toia (un fular) de seda natural pintada a mà obra de Mari Ratia.

Una de les principals novetats d’enguany és la primera Cursa Popular de Santa Agda, que tindrà lloc dissabte 4 de febrer, el Dia Mundial Contra el Càncer. Es tracta d'una cursa solidària que enguany serà per lluita contra el càncer de mama i que sortirà de la Plaça de la Vila amb un recorregut de quatre quilòmetres. “Volem instaurar-la i que es converteixe en un acte de cada any. Aquesta primera edició l’hem volgut dedicar al càncer de mama per Santa Agda, però cada any tindrà un destí diferent. Es pot córrer, caminar, anar amb xiquets... És per tothom”, explica la presidenta de l’Associació de Dones de Riba-roja d’Ebre, Leonor Cervelló, que també va ser alcaldessa simbòlica de la festa l’any passat.

Una altra de les novetats d’enguany és la representació d’una obra de teatre, el mateix 4 de febrer. Serà amb el grup La Luciérnaga de la Fundació ONCE, amb actors i actrius cecs o de visibilitat reduïda. Una de les actrius principals de l’obra, tot i que viu a Madrid, és de Riba-roja d’Ebre. Es representarà l'obra Caricias de Sergi Belbel, a La Societat.

Tot i que és la festa d’excel·lència per a les dones, la celebració inclou alguns actes per tothom, com la demostració i degustació de plats casolans del dimecres a la tarda, on cada cop hi ha més homes que participen, la mateixa cursa popular o el tercer torneig de videojocs.

 

Comentarios
Multimedia Diari