Les fortes pluges han obligat a tallar la C-12 a Tortosa

Els bombers han rebut vuit avisos per acumulacions d'aigua

06 noviembre 2020 08:53 | Actualizado a 06 noviembre 2020 09:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les fortes pluges que han caigut aquesta nit-matinada a les Terres de l'Ebre han provocat el tall de la carretera C-12 (Eix de l'Ebre), en el punt quilomètric 18, a l'alçada de Tortosa, segons el Servei Català de Trànsit. Per la seva part, els bombers han rebut vuit avisos relacionats amb les inundacions.

En el Parc Natural dels Ports, a les deu del matí es portaven recollits 155,9 litres per metre quadrat. En alguns punts, les precipitacions van ser molt intenses. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, a Aldover es van recollir en mitja hora 37,1 litres, 28,3 a Benissanet i 25,4 a Batea.

La majoria dels avisos rebuts pels bombers han fet referència a inundacions a baixos de les cases. El primer es va rebre a les 23.46 hores sobre una casa inundada al carrer Doctor Canício de Sant Jaume d'Enveja, però no es va fer sortida per la poca quantitat d'aigua que havia.

Ja de matinada, a les 2.56 hores, dues dotacions de Tortosa van anar a un immoble del carrer de la Sèquia de Roquetes per una inundació en una casa.

També a Roquetes però a les 3.20 hores al carrer del Pare Romanyà, es va inundar una altra casa. Dues dotacions de bombers de Tortosa van netejar els embornals del carrer i va començar a baixar l'aigua de la casa.

A prop, al barri de Jesús de Tortosa, quatre cases del carrer de l'Hort d'en Noia es van veure afectades per les inundacions. Quatre dotacions de bombers van estar treballant amb l'ajuda d'una motobomba perquè havia molta aigua acumulada.

També es va rebre l'avís, a les 4.38 hores, de despreniment a la carretera TV-3421, que va de Roquetes a Mas de Barberans, però els bombers no s'hi han desplaçat.

A tres quarts de cinc, a Móra la Nova, el propietari ha avisat bombers per aigua a la seva casa. Però la poca quantitat acumulada feia inviable la presència de bombers.

A les 8.04 es rebia la trucada d'una inundació en un vaixell de pesca de l'Ametlla de Mar.

També a l'Ametlla de Mar però a les 9.20 el fort vent ha provocat la caiguda de vidres al carrer de Palamós. Una dotació de bombers del parc local s'ha desplaçat al lloc.

Comentarios
Multimedia Diari