Les instal·lacions esportives de Tortosa recuperen l’activitat amb limitacions i cita prèvia

També es recuperarà l'activitat a la piscina

Diari de Tarragona

Whatsapp
Instal·lacions del WIN Tortosa, aquest dilluns. FOTO: Joan Revillas

Instal·lacions del WIN Tortosa, aquest dilluns. FOTO: Joan Revillas

Les instal·lacions esportives de Tortosa han recuperat aquest dilluns l’activitat de forma limitada, amb l’entrada en vigor de la nova fase de represa posterior a l’ordre de tancament decretada per la Generalitat. Han reobert les instal·lacions del complex esportiu WIN Tortosa i del WIN Jesús, tant per a les activitats dirigides com per a les sales de fitness o les pistes de pàdel. A més a més, també es recuperà l’activitat a la piscina, per als entrenaments lliures i de les entitats esportives.

Pel que fa a l’horari, el WIN Tortosa obre portes tots els dies a les 6.30 h i avançarà l’hora de tancament a les 21 h, atès que es manté l’ordre de confinament nocturn obligatori. En el cas del WIN Jesús, l’horari és de 7 a 13 h i de 15.30 a 21 hores.  Per poder accedir a les instal·lacions és necessari disposar de cita prèvia, que es pot demanar a través de l’aplicació per a dispositius mòbils (APP) del WIN Complex Esportiu.

Pel que fa a la resta d’instal·lacions esportives municipals, també s’han reprès els entrenaments a l’estadi i als pavellons. En tots els casos, les instal·lacions situades a l’aire lliure tenen limitada l’activitat a un 50% de la capacitat, mentre que en les instal·lacions en recintes tancats, la capacitat és del 30%.

Temas

Comentarios

Lea También