Les intenses pluges fan créixer barrancs i el riu Sénia

El Parc Natural dels Ports registra 112.9 mm en dos dies i Mas de Barberans, 95.1. Per avui i demà es preveuen noves precipitacions

25 marzo 2020 11:50 | Actualizado a 25 marzo 2020 12:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La pluja de diumenge i dilluns ha deixat importants xifres de precipitació a les Terres de l’Ebre, on han sigut especialment notables al Parc Natural dels Ports i al Montsià. Una pluja de primavera molt benvinguda i que està caient de forma progressiva.

Així, entre diumenge i la matinada de dimarts van registrar-se 112.9 mm als Ports. Un dels pobles que ha recollit més precipitació és Mas de Barberans, que va acumular fins a 95.1 mm. També Ulldecona ha recollit fins a 53.0. Els efectes de la pluja és van veure ostensiblement al riu Sénia, que ahir baixava amb un cabal de 11.4 m3/s. L’embassament d’Ulldecona augmentava així el seu volum passant de 9.17 hm3 a 9.29. També Santa Bàrbara ha sigut un dels pobles més afectats i el mateix ajuntament del municipi va emetre un comunicat on alertava que començava a baixar aigua pel Barranc del Pelós. L’ajuntament demanava evitar les zones inundables com la plaça del Dipòsit, la plaça de l’Alto, el pàrquing municipal, el carrer Aire i el carrer Victoria. Així mateix Roquetes, per seguretat, va tallar al trànsit els camins Matamoros, Lledó i Cárdenes.

Després de la pausa d’ahir, per avui i per demà dijous la previsió és que tornin les precipitacions.

Comentarios
Multimedia Diari