'Les noies de Mossbank Road' i 'Les Dones Sàvies', al Felip Pedrell

Destacades obres de teatre abans del final de la temporada

10 mayo 2018 09:20 | Actualizado a 10 mayo 2018 09:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La programació de la temporada  a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa s’aproxima al seu final abans de l’estiu, després de mesos d’una variada oferta de teatre, dansa, música i circ de qualitat. Però ho farà amb molt de soroll i amb destacades propostes del panorama català que han rebut l’elogi unànime de la crítica.

Demà, a les 22 hores, es podrà gaudir de Les noies de Mossbank Road, sota la direcció de la reconeguda Sílvia Munt i amb Daniela Feixas, Marta Marco i Clara Segura. Es tracta d’una obra que parla de l’amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants. La cara més fosca de la vida, però, interromprà aquest paradís i aquesta etapa. Alabada per la crítica, és una de les propostes més potents que arriba ara a les Terres de l’Ebre.

El dia 19 de maig, a les 20 hores, està prevista una altra destacada obra, Les dones sàvies, on el mestre Molière satiritza la pedanteria i ridiculesa de l’aristocràcia del seu temps. És una proposta divertidíssima que arriba amb dos grans joves actors, Enric Cambray i Ricard Farré, que interpretaran fins a vuit personatges i on apareixeran amb perruques, bates i maquillatges.

Per al diumenge 20 hi ha previst el documental del mes Un home millor d’Attiya Khan i Lawrence Jackman, una producció valenta i necessària de l’actriu i cineasta Sarah Polley que aborda un nou paradigma per a la prevenció de la violència masclista.

 També el proper 24 de maig es podrà veure al cicle Gaudí Pau, la força d’un silenci, entre altres propostes durant el mes de juny que es poden consultar al web www.teatreauditoritortosa.cat.

Finalment, el dia 2 de juny tindrà lloc l’actuació Be good is d’Espai Dual, un xou divertit i sorprenent que combina música, humor i teatre gestual, tot generant una gran complicitat amb el públic. Les bases són la música, el teatre i el circ i l’obra parteix de l’experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d’expressió llunyanes al text. Les interpretacions, en clau d’humor, obren portes dramàtiques amb l’únic propòsit de fer gaudir l’espectador.

Comentarios
Multimedia Diari