Les obres de millora de la via obliguen a establir un servei alternatiu per carretera entre Flix i Móra la Nova

Entre els dies 25 i 27 de febrer

19 mayo 2017 16:15 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries, Adif, executarà aquest pròxim cap de setmana obres de millora en la infraestructura  en el trajecte que uneix Ascó i Móra la Nova de la línia d'ample convencional Barcelona-Móra la Nova-Saragossa (R15), per millorar le svies i reduir una limitació temporal de velocitat existent en aquest punt.

Mentre durin els treballs en la plataforma ferroviària, s'ha programat entre dissabte 25 i el dilluns 27 de febrer un servei alternatiu per carretera entre Flix i Móra la Nova, informa Adif.

Els treballs consisteixen en la renovació de via en un tram de 198 metres emplaçat entre dos túnels en el trajecte Ascó-Móra la Nova.

Per minimitzar l'afectació al servei, Adif ha programat els treballs ampliant la franja nocturna de manteniment durant les nits de dissabte 25 i diumenge 26.

En la primera nit es treballarà en un tram de 108 metres i durant la segona, en els 90 metres restants.

L'última fase d'aquests treballs, sense afectació al servei, consistirà en operacions complementàries a les instal·lacions.

Aquest tram ha patit diverses incidències i fins i tot descarrilaments en els últims anys pel mal estat de la via, que ara s'ha de solucionar. 

Comentarios
Multimedia Diari