Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les obres del Corredor Mediterrani incrementaran el temps de viatge entre Barcelona i Tortosa

S'adaptarà la infraestructura ferroviària a l'ample estàndard de les vies europees

ACN

Whatsapp
Foto: Joan Revillas

Foto: Joan Revillas

Les obres per adaptar la infraestructura ferroviària a l'ample estàndard del corredor entre València i Castelló obligaran a modificar els horaris de Rodalies de Catalunya a partir del 14 de desembre. Els quatre trens que circulen per la línia R16 incrementaran el temps de viatge en el recorregut Barcelona-Tarragona-Ulldecona. Amb la finalitat de compatibilitzar els treballs de renovació de la via amb el servei ferroviari i garantir la seguretat de totes les parts, s'han ajustat les velocitats i els temps de viatge entre 4 i 11 minuts. Segons Renfe, "s'ha prioritzat evitar que els trens més afectats fossin els primers del matí d'entrada a Barcelona, que són els que registren major afluència".

En concret, els quatre trens afectats són el que surt de l'Estació de França de Barcelona a les 10.47 h, que ara arribarà a Tortosa a les 13.20 en lloc de a les 13.12; el que surt de la mateixa estació a les 11.14 h, que arribarà a Tortosa a les 13.34 h (abans a les 13.25); el que surt a les 16.18 h, que arribarà a Tortosa a les 18.58 (abans a les 18.47), i el que surt de Tortosa a les 18.46 h, que arribarà a l'Estació de França de Barcelona a les 21.20 (abans sortia de Tortosa a les 18.50).

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También