Les obres del pont de Tortosa obliguen a tallar el carrer Pintor Gimeno

Per reduir l'afectació en la mobilitat dels vechicles, el carrer Bisbe Aznar canviarà el sentit de circulació

19 mayo 2017 16:35 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquesta setmana s’ha pogut veure com les obres de reforma integral del pont de l’Estat de Tortosa estan avançant. En concret, ja hi ha construïda la rampa del sentit nord del pont (el costat dret mirant cap a Ferreries).

Un cop estigue finalitzat aquest costat del pont, els operaris passaran a refer l’altra banda, de forma que els vianants i els cotxes transitaran pel costat que ara està en obres.

Segons informa l’Ajuntament de Tortosa, a partir del proper dilluns, i durant tota la setmana vinent, el carrer Pintor Gimeno quedarà tallat al trànsit amb motiu dels treballs. Per tal de reduir l’afectació en la mobilitat, el carrer Bisbe Aznar canviarà el sentit de circulació, de manera que els vehicles que vinguen del barri del Rastre pel carrer del Vall podran continuar recte fins a l’avinguda Felip Pedrell o bé podran anar cap al Pont en direcció Ferreries com fins ara.

Els conductors procedents de Remolins-Bítem que vulguen accedir al centre històric, hauran de fer-ho per la plaça de la Pau i avinguda Generalitat.

El fet que el pont només estiga obert a la circulació en sentit Ferreries des del passat mes de juny causa alguns problemes de trànsit en hores punta. La reforma permetrà tenir un pont completament remodelat, amb carril bici, més espai per a vianants i nova il·luminació.

Comentarios
Multimedia Diari