Más de Ebre

Les ventades malmeten part del sostre de la nova biblioteca de Deltebre

Les ràfegues han superat els 126 quilòmetres per hora a Mas de Barberans

M.Millan

Whatsapp
Les ventades malmeten part del sostre de la nova  biblioteca de Deltebre

Les ventades malmeten part del sostre de la nova biblioteca de Deltebre

El vent ha tornat a bufar amb força aquest dimecres a diversos punts de les Terres de l’Ebre. A Deltebre, les fortes ràfegues han malmès algunes de les plaques del nou sostre del que serà la biblioteca del municipi, que s’està construint a l’edifici de l’antic centre cívic. Els bombers han rebut l’avís cap a les set del matí, de què part de les planxes metàl·liques de la taulada s’havien doblegat i malmès, i han treballat per poder enretirar-les durant el matí. L’Ajuntament de Deltebre encara ha de valorar el cost dels desperfectes.

Al mateix municipi del Delta de l’Ebre, els Bombers han hagut de retirar un arbre que havia quedat enmig de la via pública al carrer Martí Buera.

Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer diverses sortides més per resoldre altres incidències del vent, a les comarques del Baix Ebre i el Montsià. A Sant Carles de la Ràpita, han retirat  runes d’un edifici que havien caigut al mig de la via al carrer de la Cinta.

Al municipi de Camarles, a les 10.43 h, han retirat una claraboia que s’havia despenjat, mentre que a les 11.15 h han rebut l’avís per a un sanejament de façana al carrer Rasquera amb Casanova de Tortosa, també malmesa pel vent.

Per últim, a la urbanització Calafat de l’Ametlla de Mar han estat requerits per la caiguda d’un arbre de grans dimensions a sobre de la teulada d’una casa, que malgrat tot no ha causat danys importants ni suposava un perill per als vianants.

Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya, les ratxes de vent han arribat als 136,7 quilòmetres per hora a Mas de Barberans, 106,2 al Perelló i a 97,6 a Amposta.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También