Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’escola Soriano-Montagut estrena nou menjador

La remodelació és una acció conjunta entre l’Ajuntament del municipi i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Maria Noche

Whatsapp
Autoritats i membres del col·legi Soriano-Montagut, durant la visita de final d’obres. FOTO: Joan Revillas

Autoritats i membres del col·legi Soriano-Montagut, durant la visita de final d’obres. FOTO: Joan Revillas

El col·legi Soriano-Montagut disposa aquest curs escolar d’un nou menjador i també d’una nova aula de psicomotricitat per als més petits. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i la directora de serveis territorials d’Ensenyament, Manolita Cid, van visitar ahir les instal·lacions, mostrant així la col·laboració conjunta en aquesta acció duta a terme entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Amposta

Les obres han consistit principalment en la construcció del nou menjador, que s’ha habilitat i equipat juntament amb la cuina, a l’espai on abans hi havia unes aules. També s’han realitzat altres accions com l’enderrocament de dues aules molt antigues, l’habilitació d’un petit aparcament per als mestres i d’un nou pati a l’espai on hi havia aquestes aules, el canvi de sostre a l’aula de psicomotricitat i la retirada de tot el fibrociment d’aquests espais.  

Tomàs destaca molt positivament la col·laboració entre Ajuntament i Departament, que va resultar molt fàcil d’encaixar. I també remarca que la voluntat de la remodelació recau en millorar els serveis educatius a Amposta.

L’espai abans utilitzat com a  menjador no estava en les condicions més adients, la qual cosa sí que s’ha aconseguit amb el nou menjador, un servei que acull cada dia a una mitjana d’entre seixanta i vuitanta alumnes. El servei es fa a través d’un càtering d’una empresa externa a l’escola.

Temas

Comentarios

Lea También