L'estrena de l’obra guanyadora del 1er concurs de composició musical clou el Patrimònium 2017

Aquest dissabte enmig del Museu Natural de les Oliveres Mil·lenàries de l’Arion

15 octubre 2017 17:52 | Actualizado a 17 octubre 2017 09:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest mes d’octubre conclou el Patrimònium 2017 d’Ulldecona, un cicle que té per objectiu difondre el patrimoni del municipi involucrant innovadors projectes i l’última tecnologia.

Per al proper dimecres està prevista a les 19 hores la xerrada d’investigació cronoestratigràca del Conjunt Rupestre de la Serra de Godall a càrrec de Ramon Viñas, arqueòleg i investigador, col·laborador de l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social. Serà al pis superior de l’Oficina de Turisme.

El divendres 20 d’octubre se celebrarà a la mateixa hora la sorprenent xerrada sobre arqueoacústica i Art Llevantí/8000 anys de paisatges sonors a l’entorn de l’Ermita de la Pietat a càrrec de Margarita Diaz-Andreu, professora del Dep. de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona, i Agustí Vericat, Director del CIAR Abrics de l’Ermita. Tindrà lloc al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre - Ermita de la Pietat.

Una de les activitats més esperades serà l’estrena dissabte de l’obra guanyadora del 1er concurs de composició musical per a banda ‘La Banda (Sonora) del nostre Paisatge’ a càrrec de la Banda Municipal de Música d’Ulldecona, enmig del Museu Natural de les Oliveres Mil·lenàries de l’Arion.

Comentarios
Multimedia Diari