Lewis Hamilton roda un anunci a l'església del Poble Vell de Corbera d'Ebre

És la primera vegada que acull una campanya de publicitat d'aquestes magnituds

06 marzo 2018 10:50 | Actualizado a 09 marzo 2018 11:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La marca deportiva Puma ha enregistrat un anunci amb el pilot de fòrmula 1 Lewis Hamilton aquest dilluns al Poble Vell de Corbera d'Ebre. La notícia s'ha difòs a través de les xarxes socials, ja que el mateix Lewis Hamilton va realitzar tres 'Insta stories' al seu perfil d'Instagram (@lewishamilton) on es veia perfectament l'espai de l'església.

Segons explica al Diari el president de l'Associació del Poble Vell de Corbera d'Ebre, Joan Antonio, l'equip de la productora (Falca Visual, de Barcelona) va arribar a l'espai diumenge a la nit i dilluns al matí va arribar el pilot de fòrmula 1 en helicòpter i va marxar per la tarda. "Realment és un espai que amb tanta llum dona moltes possibilitats. Quan hi van entrar per primer cop van quedar impactats", detalla.

L'església, tot i que ha acollit algunes pel·lícules i documentals i molts actes culturals i relacionats amb el món del vi (també serà seu de l'acte de cloenda del Concurs de les Garnatxes del Món a l'abril) ha sigut per primera vegada escenari d'un anunci d'aquestes magnituds.

"Tot s'ha portat amb molt de secret, vam signar una clàusula de confidencialitat. Ha sigut la primera vegada, com una prova de foc, però creiem que pot resultar positiu per la visibilitat que ens pot donar i no ho veiem incompatible amb la memòria històrica"

Comentarios
Multimedia Diari