Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'exconcessionària Castor insisteix a reclamar que les diligències judicials es traslladin a Madrid

Escal UGS reitera que els fets suposadament delictius haurien tingut lloc a la capital espanyola i presenta un recurs de reforma contra la competència del jutjat de Vinaròs

ACN

Whatsapp
Foto: Joan Revillas

Foto: Joan Revillas

L'exconcessionària del projecte Castor, Escal UGS, i el president de la companyia, Recaredo del Potro, han presentat un recurs de reforma davant del jutjat de primera instància i instrucció número quatre de Vinaròs reclamant, novament, que les diligències judicials obertes pels més de mil terratrèmols causats per la injecció de gas al magatzem submarí es traslladin a Madrid.

El recurs arriba després que el jutge desestimés el passat 21 de setembre la primera petició en aquest sentit, a la qual es va sumar l'advocat de l'Estat. Segons Escal UGS, les decisions i tràmits que haurien ocasionat els suposats delictes ambientals i de prevaricació ambiental s'haurien efectuat a la capital espanyola.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También