Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’exposició ‘Im-Perfectes’, exposada a Alcanar, guardonada amb el Premi Projecte Jove

És un premi que ressalta el reconeixement de les germanes Olga i Ester Besolí que fan als instituts de les Terres de l'Ebre

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les germanes Besolí, amb una de les seves obres. FOTO: Joan Revillas

Les germanes Besolí, amb una de les seves obres. FOTO: Joan Revillas

L’exposició ‘Im-Perfectes’ de les germanes Besolí va rebre la setmana passada el Premi Projecte Jove, tot un reconeixement al treball que l’Olga i l’Ester fan als instituts de les Terres de l’Ebre. ‘Im-Perfectes’ és una exposició creada per denunciar els perills del cànon de bellesa actual.

Molt prim, molt jove i de raça blanca, aquest estàndard arrossega moltes noies a malalties com l’anorèxia o la bulímia.

Com assegura l’Ester, «el premi ens permetrà visitar més instituts del nostre territori. Seguirem conscienciant els nois i noies que tots som perfectes per molt que la indústria ens creï inseguretats per fer-nos grans consumidors dels seus productes». 

‘Im-Perfectes’ vol sembrar el dubte en la ment dels joves, sobretot de 13 a 18 anys, fer que es qüestionin l’estipulat, la tirania dels cànons de bellesa actuals.

Es tracta d’una mostra que consta d’unes 30 peces entre quadres, escultures i instal·lacions. També hi ha un audiovisual, un test d’entrada, documentació, així com un mirall, on cadascú pot mirar-se de cap a peus, una bàscula i retalls reals d’articles de revistes. 

Aquests dies, ‘Im-Perfectes’ es pot visitar a la Biblioteca Trinitari Fabregat d’Alcanar, fins al dimecres 5 de desembre.

Temas

Comentarios

Lea También