L’exposició ‘Im-Perfectes’, exposada a Alcanar, guardonada amb el Premi Projecte Jove

És un premi que ressalta el reconeixement de les germanes Olga i Ester Besolí que fan als instituts de les Terres de l'Ebre

04 diciembre 2018 12:13 | Actualizado a 04 diciembre 2018 12:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’exposició ‘Im-Perfectes’ de les germanes Besolí va rebre la setmana passada el Premi Projecte Jove, tot un reconeixement al treball que l’Olga i l’Ester fan als instituts de les Terres de l’Ebre. ‘Im-Perfectes’ és una exposició creada per denunciar els perills del cànon de bellesa actual.

Molt prim, molt jove i de raça blanca, aquest estàndard arrossega moltes noies a malalties com l’anorèxia o la bulímia.

Com assegura l’Ester, «el premi ens permetrà visitar més instituts del nostre territori. Seguirem conscienciant els nois i noies que tots som perfectes per molt que la indústria ens creï inseguretats per fer-nos grans consumidors dels seus productes». 

‘Im-Perfectes’ vol sembrar el dubte en la ment dels joves, sobretot de 13 a 18 anys, fer que es qüestionin l’estipulat, la tirania dels cànons de bellesa actuals.

Es tracta d’una mostra que consta d’unes 30 peces entre quadres, escultures i instal·lacions. També hi ha un audiovisual, un test d’entrada, documentació, així com un mirall, on cadascú pot mirar-se de cap a peus, una bàscula i retalls reals d’articles de revistes. 

Aquests dies, ‘Im-Perfectes’ es pot visitar a la Biblioteca Trinitari Fabregat d’Alcanar, fins al dimecres 5 de desembre.

Comentarios
Multimedia Diari