Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'exposició itinerant "El desig de creure" arriba a Amposta

La mostra forma part del programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura i estarà a Lo Pati Centre d'Art de les Terres de l'Ebre a partir de demà dissabte 3 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp

Demà dissabte, 3 de març a les 19 hores, s’inaugura a Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, a Amposta, l’exposició col·lectiva “El desig de creure”.

La mostra reuneix el treball de set artistes que recorren als recursos de la prestidigitació, l’endevinació i l’aparicionisme, però també de la tecnologia i la ciència.

L’exposició analitza les circumstàncies que rodegen la producció d’il·lusions en relació amb la percepció de la realitat i se centra en el paper que hi juga la predisposició de l’espectador a creure en uns fets que contradiuen les lleis de la física, la química i l’òptica.

Assistiran a la inauguració l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs; la regidora d’Ensenyament i Cultura d’Amposta, Inés Martí; el director dels serveis territorials de Terres de l’Ebre del Departament de Cultura, Ferran Bladé; la directora del Centre d’Art Lo Pati, Aida Boix; i la comissària de l’exposició, Cèlia del Diego.

L’exposició reuneix les obres de Lúa Coderch, Enric Farrés Duran, Jordi Ferreiro, Christian Jankowski, Julia Montilla, Dani Montlleó i João Onofre.

Artistes i peces

  • Lúa Coderch amb S/T [Un pensament cegat per la il·lusió], 2015; Wishful thinking, 2015; Paràbola, 2012 i Paràbola [Trileros], 2014.
  • Christian Jankowski amb Telemística, 1999; My Life as a Dove, 1996; Director Poodle, 1998 i Flock, 2002.
  • Enric Farrés Duran amb El temps és or, 2015.
  • Júlia Montilla amb Suports vivents per la fabricació d’un mite, 2013; La construcció d’una aparició, 2013.
  • Dani Montlleó amb Tot el poder de l’univers a les teves mans, 2015.
  • João Onofre amb Levitation in the studio, 2002-2007 i Ghost, 2009-2012.
  • Jordi Ferreiro amb Quan el museu tanca les portes, 2015.

Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura

L’exposició es podrà veure a Amposta fins el 29 d’abril i el mes de maig visitarà el Centre d’Art Maristany de Sant Cugat. Properament, el Departament de Cultura presentarà l’exposició “Un món paral·lel” a l’Espai d’art i creació Can Manyé, d’Alella. Paral·lelament, continua en curs l’exposició “Plou, neva, pinta” al Museu d’Art de Sabadell.

Temas

Comentarios

Lea También