L'exregidor d'ERC aparegut sense vida a una platja s'hauria disparat un tret al cap

La secció local d´Esquerra Republicana de Catalunya d´Alcanar ha mostrat el seu condol i el seu «profund pesar» per la mort de Cid

19 mayo 2017 18:18 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El cos sense vida de l’exregidor d’ERC a Alcanar Francesc Cid va aparèixer sense vida ahir al matí a la platja del Marjal de les Cases d’Alcanar. Fonts policials afirmen que suposadament s’hauria disparat un tret al cap.

Francesc Cid i Ejarque va ser cap de llista d’ERC a les eleccions municipals de 1987, 1991 i 1995, en les quals va aconseguir l’acta de regidor i va ocupar, entre d’altres, la cartera d’Urbanisme i va impulsar la construcció del Passeig del Marjal, el passeig marítim de les Cases d’Alcanar.

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya d’Alcanar ha mostrat el seu condol i el seu «profund pesar» per la mort de Cid. «També destaquem el seu ferm compromís amb els valors que defensa el nostre partit i la seua notable tasca com a regidor de l’ajuntament d’Alcanar. Volem manifestar la nostra solidaritat i el nostre suport als seus familiars i amics», han expressat en una nota de condol.

«No ens ho pensàvem. Ningú s’esperava una cosa així», ha declarat al Diari l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, molt afectat. «No voldríem donar més detalls de la seua mort per respecte a la família», ha expressat.

Després de la seua etapa política, Cid, una persona molt coneguda al municipi, suposadament acabaria vinculat amb el món de les drogues i va romandre durant un temps, de forma cautelar, a la presó, en veure’s involucrat en el cas d’assassinat d’un jove a la sortida d’un pub de Vinaròs, durant el 2002.

El fiscal li sol·licitava a ell i a un altre acusat 20 anys de presó, però finalment va ser absolt pel magistrat de la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Castelló l’octubre del 2006.

Comentarios
Multimedia Diari