Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'historiador Ramon Miravall, guardonat amb el Premi Sant Blai 2017

El guardó és atorgat per l'Associació de Veïns Centre-Nucli Històric de Tortosa

M. P.

Whatsapp
Imatge de l'historiador Ramon Miravall, al centre de la imatge. FOTO: IRENE LÓPEZ

Imatge de l'historiador Ramon Miravall, al centre de la imatge. FOTO: IRENE LÓPEZ

L’historiador Ramon Miravall, que ha escrit fins a 60 llibres, va ser guardonat aquest passat cap de setmana amb el Premi Sant Blai 2017, atorgat per l’Associació de Veïns Centre-Nucli Històric de Tortosa, en el decurs d’un gran acte celebrat a la Cripta de la Reparació.

L’acte va celebrar-se en un espai privilegiat com és la Cripta de la Reparació, completament atapeïda, i en el decurs del qual també es va gaudir de la presentació de les pubilles i pubilletes del barri i de l’actuació de la Tuna Folk. Després dels parlaments de les autoritats, va tancar l’acte una actuació del Cor Flumine.

El Premi Sant Blai l’oganitza l’Associació de Veïns Centre-Nucli Històric des de fa sis anys. "S’homenatja una persona que siga del barri i que haja treballat per ell i per Tortosa", explica el president de l’Associació, Josep Baubí. "Miravall és una icona de la ciutat i aquest era un reconeixement que se li havia de fer".

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También