Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'hospital de la Santa Creu de Jesús incorpora Salvador Pallejà com a nou director gerent del centre

Amb una llarga experiència en el món de la medicina, ha assumit la direcció de diversos centres hospitalaris, entre els quals el Verge de la Cinta de Tortosa

Diari de Tarragona

Whatsapp
El doctor Salvador Pallejà. Foto: Joan Revillas

El doctor Salvador Pallejà. Foto: Joan Revillas

La junta general de la societat Gesat (Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa SAM) ha aprovat la contractació del doctor Salvador Pallejà com a nou director gerent de la societat que gestiona l'hospital de la Santa Creu de Jesús. Complimenta així el procés de selecció iniciat fa uns mesos després que la fins ara directora gerent, Almudena Garnica, hagués demanat el relleu per motius personals.
 
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha agraït "la dedicació i el gran treball" que ha desenvolupat la doctora Garnica durant la seua etapa al capdavant del complex assistencial de Jesús, especialment intensa després que el centre deixés de formar part del Grup Sagessa de Reus. De la mateixa manera, ha desitjat "molts encerts" al doctor Pallejà, "al qual avalen anys de trajectòria mèdica".
 
El nou director gerent compta amb una llarga experiència en el camp de la medicina, durant la qual ha dirigit diversos centres hospitalaris, entre els quals l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Salvador Pallejà va nàixer a Reus el 1957. Es va llicenciar en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona al 1982. És especialista en documentació mèdica, en cirurgia general i de l'aparell digestiu, i en economia de la salut i dels serveis sanitaris. És membre del Col·legi de Metges de Tarragona i de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, entre altres associacions professionals. A més, és membre del consell assessor científic de la Fundació TicSalut, del departament de Salut de la Generalitat.
 
Del 2011 al 2016 va ser director de l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta, i a partir d'aquell any, director mèdic fins a l'actualitat. Abans va ser director assistencial del Pius Hospital de Valls; director de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus o director assistencial de l'Hospital Son Llàtzer de Palma de Mallorca, entre d'altres.

Comentarios

Lea También